Voor ondernemingen, die docenten willen verder helpen

 • iedereen (publiek zichtbaar)

Waarde

 

WILT U DOCENTEN VAN TOEGEVOEGDE WAARDE ZIJN MET UW DIENST? DAN FACILITEERT DIGISCHOOL ONTMOETINGEN TUSSEN U EN DOCENTEN.

 

Digischool helpt uw diensten succesvol te positioneren onder docenten. Dit doen we door deze onder de aandacht te brengen vanuit onze docentencommunities.

 

WAAROM COMMUNITIES?

De onderwijswereld zoekt naar betrokken ondernemingen, die de onderwijsbehoefte begrijpen en vanuit toegevoegde waarde de interactie zoeken. Juist door de vorm ‘community’, wil Digischool u en de docent in staat stellen elkaar te ontmoeten vanuit die toegevoegde waarde. Daarmee is het van belang dat uw community voor de docent als relevant wordt ervaren, bijvoorbeeld omdat u informatie biedt waarmee een docent direct voordeel verkrijgt in de klas. U als onderneming bent in staat om relatie op te bouwen en vandaar uit uw aanbod te positioneren.

 

DAAROM DIGISCHOOL

De Digischool heeft het bereik, een functioneel platform en professionele begeleiding. Hiermee stellen we u in staat om uw eigen docentencommunity te realiseren. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om op een effectieve wijze in contact te komen met docenten. Zie hiervoor ons dienstenaanbod. De Digischool heeft met 41 communities en 233.548 leden een groot bereik onder deze doelgroep. Ondernemingen die zich verbonden voelen met docenten en hen net als Digischool, maximaal willen faciliteren zijn welkom om deel uit te gaan maken van ons docentenplatform.

 

MEER INFORMATIE

Deelname kan op verschillende niveaus namelijk als zender, ontvanger of in verbondenheid. Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op via info@digischool.nl.

Zonder toestemming, is het niet toegestaan te adverteren binnen de activiteiten op dit platform. Bij ongeoorloofd gebruik zullen er kosten in rekening worden gebracht op basis van commerciële tarieven.

 

Onze diensten

 

UW EIGEN COMMUNITY

Wilt u uw eigen community vormgeven? Bijvoorbeeld om docenten te attenderen op uw professionaliseringsaanbod of over de mogelijkheden van uw nieuwe technologie in de klas? Digischool biedt een kant en klare omgeving, waarbij:

 • u direct toegang heeft tot 233.548 docenten;
 • u kunt kiezen uit meer dan 35 onderwijsthema’s, om aansluiting te maken;
 • u tevens de mogelijkheid heeft een nieuwe groep met uw eigen onderwijsthema te starten;
 • u op dag 1 kunt beschikken over alle functionaliteiten voor een professionele opzet;
 • u de mogelijkheid heeft om uw community kundig te laten beheren, mocht het u aan tijd of (community) kennis ontbreken.

Wij zullen in overleg zorgdragen voor de opzet van een (nieuwe) groep en deze configureren naar uw wensen. De relevante content stemmen we af en gezamenlijk lanceren we het onderwijsthema onder de docenten. Vervolgens spreken we de promotiefrequentie en vorm af middels een content kalender.

 

ONDERZOEK

De Digischool doet onderzoek onder docenten over relevante thema’s binnen het onderwijs, zoals ‘impact nieuwe cao’, ‘werkdruk’, ‘nieuwe leervormen’ of bijvoorbeeld ‘uitval onder docenten’. Over de uitkomsten zoeken we de interactie, en vraagt Digischool in bepaalde gevallen ook de aandacht in de (landelijke) media. Deze onderwerpen sluiten mogelijk aan bij uw dienst of product. In dat geval kan Digischool u voorzien van relevante feedback. Neem contact op over der mogelijkheden.

 

RECLAME OP DE SITE OF VIA NIEUWSBRIEF

Wilt u aandacht vragen voor uw dienst of bijvoorbeeld uw onderwijsevenement, met het zenden van een specifieke boodschap? Dan biedt Digischool u deze mogelijkheid via uw eigen thema nieuwsbrief of als rubriek in de Digischoolnieuwsbrief. Hierbij kunt u zich differentiëren per doelgroep. Het gemiddelde response percentage op een uitnodiging in een nieuwsbrief, zonder reminder(s) ligt op: 5,53%. Deze score ligt aan de bovenkant van het gemiddelde bij een mailing en is daarmee effectief te noemen.

Daarnaast kunt u een banner plaatsten op de site, in een groep of in een nieuwsbrief.

 

RECRUITMENT

De Digischool heeft met DigsichoolWerkt voor werkgevers een nieuwe en unieke marktplaats om direct in contact te komen met de doelgroep die u wilt aanspreken voor uw onderwijsvacatures. De vacatures van werkgevers worden geplaatst op de vacaturesite DigischoolWerkt, gemaild naar ingeschreven kandidaten uit de cv database en getoond in vacaturecarrousels in de vakcommunities op Digischool.nl. Hierdoor kan DigischoolWerkt als geen ander uw vacature zeer gericht, voordelig en doeltreffend onder de aandacht brengen van docenten en gerelateerde professionals uit de onderwijsmarkt, waar u naar op zoek bent. Bekijk onze vacaturepakketten of CV database mogelijkheden en start uw wervingscampagne nu!

 

Bereik Digischool

De omvang en het bereik van Digischool is uitgedrukt in de volgende kengetallen.

 

PO

VO

Totaal

Leden

117.070

116.478

233.548

 

De Digischool bestaat uit de volgende vakcommunities:

 

Communities VO

 

Communities VO

 

Communities PO e.o.

1

Aardrijkskunde

17

Lichamelijkeopvoeding

32

Groep1en2

2

Arabisch

18

Maatschappijleer

33

Groep3en4

3

Beeldonderwijs

19

Muziek

34

Groep5en6

4

Biologie

20

Natuurlevenentechnologie

35

Groep7en8

5

Cultuur en kunst (CKV)

21

Natuurkunde

36

Internbegeleiders

6

Digitaal leermateriaal

22

Nederlands

37

Praktijkonderwijs

7

Drama

23

Scheikunde

38

Professionalisering

8

Duits

24

Spaans

39

Rekenen

9

Economie

25

Systeembeheer

40

Voorschool

10

Engels

26

Taal

41

Pabo

11

Filosofie

27

Techniek

 

 

12

Frans

28

Turks

 

 

13

Geschiedenis

29

Tweetaligonderwijs

 

 

14

Informatica

30

Verzorging

 

 

15

Klassieke talen

31

Wiskunde

 

 

16

Levensbeschouwing

 

 

 

 

 

Ter indicatie de aantallen docenten van een aantal vakcommunities:

 • Community docenten NL              13.135
 • Community docenten EN              11.288
 • Community docenten SK                3.062
 • Community docenten NA                4.393
 • Community docenten WK               5.227
 • Community docenten D                  5.685