Verkiezing beste adaptieve leeromgeving. Met welke software werk jij het liefst?

  Redactie
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door Redactie 263 dagen geleden Reacties (1)
  Totaal aantal stemmen: 7

  Als je wilt stemmen, moet je eerst inloggen

  Reacties

  Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:
   • Stephanie Copier
    Stephanie Copier 257 dagen geleden

    De omschrijving hier van wat Snappet is en kan is een totaal onrealistisch beeld van de werkelijkheid. Wat punten op een rij:

    - Snappet sluit aan bij meest reguliere  methoden van 8 kernvakken. Hiervoor KAN je de methode volgen, maar werkboeken, schriften, software heb je echt niet meer nodig. Tevens is het mogelijk volledig ZONDER een methode te werken op basis van de (SLO) leerdoelen voor rekenen en spelling.

    - Snappet kan draaien op de daarvoor bestemde Snappet tablets (7" en 10"), maar al 1,5 jaar(!) ook op EIGEN DEVICE!

    - Naast het maken van de (beperkte gewone) verwerkingsstof van een les biedt Snappet als enige grootste adaptieve onderwijsplatform met meer dan 1 miljoen opgaves, de mogelijkheid echt 100% adaptief verder te werken op basis van de gescoorde resultaten. Dit alles afgezet tegen het streefniveau van ieder kind en met een overzicht op de scores qua landelijke normen per leerdoel! Al meerdere keren, groot en kleinschalig onderzoek hebben bewezen dat Snappet bijdraagt aan het verhogen van het leerresultaat!

    - Door het dynamische groepsplan van Snappet, waardoor je NIET slechts schakelt tussen 3 niveaus maar juist WÉL dagelijks en per les kan schakelen tussen alle niveaus in je groep, heb je met Snappet pas echt een adaptief onderwijsplatform in handen waardoor je alle kinderen in je klas de juiste oefenstof en begeleiding kunt geven!

    - Naast PO is Snappet inderdaad ook voor VO, maar alleen nog voor het VMBO voor het vak wiskunde (incl rekenen).

    Ik adviseer jullie eerst even een blik te werpen op https://youtu.be/XWi9REsB5o8 en www.snappet.org voor een goede uitleg van de mogelijkheden van Snappet 3.0, voordat je een stem uitbrengt op basis van verkeerde en achterhaalde informatie.