Zoek in deze groep

Leden van de groep

Nieuwsbrief abonnementen

  • Groepen
  • Communauté des professeurs de français

Communauté des professeurs de français

Communauté des professeurs de français

Eigenaar: Katelijne Leijten-Roos

Leden van de groep: 3342

Omschrijving:

 

Bienvenue à tous les professeurs de français!

De Community Frans is een initiatief van Kennisnet en Digitale School en heeft als doel iedereen die in Nederland en België betrokken is bij het vak Frans een platform te bieden en nader bij elkaar te brengen. Zowel mensen uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs als mensen uit de vakverenigingen of van beleidsbepalende instanties kunnen lid zijn van deze communities.

Wat heb ik eraan als lid van deze community?

Veel docenten maken zelf lesmateriaal en opdrachten. Andere docenten zoeken aanvullende materiaal bij de gebruikte methode. Deze community zal dienen als platform voor uitwisseling. Via internet kunnen we van elkaars ervaringen en ideeën profiteren.

Een paar voorbeelden:

In de community kunnen allerlei materialen aangeboden worden: lesmaterialen, opdrachten, excursies, interessante internet sites. Vragen, meningen en opvattingen kunnen in de vorm van een artikel geplaatst worden in de nieuwsbrief! Maar ook in de discussies!

Er zijn geen verplichtingen. Wel hoop ik dat u zo af en toe een bijdrage voor de nieuwsbrief en/of de lesmateriaalpagina's wilt leveren. Uw ervaringen en materiaal kunnen immers ook van waarde zijn voor anderen!

Wat kost het?

Er zijn geen kosten aan het lidmaatschap verbonden. U kunt u aanmelden op de inlogpagina. Elke maand ontvangt ieder lid een digitale nieuwsbrief. Deze maand zal u informatie vinden over de examenfora Frans op Digischool. Een bijdrage aan de nieuwsbrief wordt altijd op prijs gesteld. Twee weken na het verzenden van de

nieuwsbrief, zal de nieuwsbrief toegevoegd aan het online-archief.

Voor vragen en/of opmerkingen, kunt u altijd bij mij terecht,

 

met vriendelijke groeten,

Katelijne Leijten-Roos

Community Manager

 

Tag(s) (komma gescheiden):

Blog's

Le fil info de Paris-Match

Après la journée d’hommage aux millions de victimes de la route, l’envoyé spécial du secrétaire général de l’Onu pour la sécurité routi...
43 minuten geleden
Pour le plus grand bonheur des consommateurs, le Black Friday fait son retour en France. Pour y voir plus clair parmi les nombreuses offres attractive...
2 uren geleden
Harvey Weinstein et Kevin Spacey se sont succédé en Arizona dans ce centre ruineux où on lutte contre ses démons intérieurs.
3 uren geleden
Les princesses Beatrice et Eugenie d’York ont retrouvé ce mardi, chez Vuitton à Londres, l’ancienne petite amie du prince Harry, Cressida Bonas.
7 uren geleden

Offres d’emploi

Geen resultaten gevonden.