Workshop: Leren met video

  • Zet in mijn agenda
    08-11-2017 09:00:00 08-11-2017 17:00:00 Europe/Berlin Workshop: Leren met video       Ilse Godtschalk, mediapedagoog en programmamaker presenteert het concept van educatieve interactieve video. Aan de hand van praktische voorbeelden laat zij zien hoe leraren op aansprekende wijze lesstof met video kunnen verwerken én toetsen met de Movietrader techniek. Ook zal ze als u tijd heeft aan de slag gaan om u te leren filmen, monteren en lessen te leren maken met de i-pad.  Zij komt samen met een Mediawijsheid deskundige die ingaat op de... noreply DD-MM-YYYY
Door Alexander Bos 293 dagen geleden
08-11-2017 09:00
08-11-2017 17:00

     

Ilse Godtschalk, mediapedagoog en programmamaker presenteert het concept van educatieve interactieve video. Aan de hand van praktische voorbeelden laat zij zien hoe leraren op aansprekende wijze lesstof met video kunnen verwerken én toetsen met de Movietrader techniek. Ook zal ze als u tijd heeft aan de slag gaan om u te leren filmen, monteren en lessen te leren maken met de i-pad. 

Zij komt samen met een Mediawijsheid deskundige die ingaat op de pedagogische aspecten van het gebruik van (interactieve) video in het onderwijs. Wat betekent mediawijs met video omgaan? Wat is beeldgeletterdheid en hoe bevorder je dat bij de leerlingen? Wat is de juiste houding voor de docent bij het bespreken van videobeelden? Ook de huidige populariteit van vlogs komt aan bod evenals de rol van sociale media in het leven van jongeren. 

 

AANMELDEN

 

image Linlin van Lonkhuyzen         Ilse Godtschalk

 

 

Reacties

Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden: