Workshop: Interactieve video's maken

  • Zet in mijn agenda
    26-04-2017 12:00:00 26-04-2017 17:00:00 Europe/Berlin Workshop: Interactieve video's maken       In tweetallen achter de computer wordt er een digitale film quizkaart gemaakt via de Movietrader software. Deze software is online benaderbaar (er hoeft dus niets geïnstalleerd te worden op de computers). Er wordt een thema bepaald of gekozen door de deelnemers zelf. De quizkaart moet vervolgens gevuld worden met Youtube filmpjes die over het gekozen thema gaan. Nadat de filmpjes zijn gezocht worden er vragen en antwoorden bedacht. Deze worden vervolgens in de... noreply DD-MM-YYYY
Door Alexander Bos 296 dagen geleden
26-04-2017 12:00
26-04-2017 17:00

     

In tweetallen achter de computer wordt er een digitale film quizkaart gemaakt via de Movietrader software. Deze software is online benaderbaar (er hoeft dus niets geïnstalleerd te worden op de computers). Er wordt een thema bepaald of gekozen door de deelnemers zelf. De quizkaart moet vervolgens gevuld worden met Youtube filmpjes die over het gekozen thema gaan. Nadat de filmpjes zijn gezocht worden er vragen en antwoorden bedacht. Deze worden vervolgens in de filmpjes geplaatst. Het eindresultaat wordt vervolgens gedeeld via social media of op het digi-bord gespeeld met elkaar.

Een Voorbeeld; Klik hieronder op het plaatje voor een voorbeeld van een Movietrader quizkaart gemaakt door groep 6 van de Springstok rondom het thema “Amsterdam”.

 

AANMELDEN

 

image Linlin van Lonkhuyzen         Ilse Godtschalk