Socialschools seminar over Ouderbetrokkenheid

  • Zet in mijn agenda
    22-02-2017 09:00:00 22-02-2017 12:00:00 Europe/Berlin Socialschools seminar over Ouderbetrokkenheid Introductie Social Schools BV is een toonaangevende en snelgroeiende speler in het primair onderwijs. De scholen kennen ons van onze eigentijdse oudercommunicatie oplossing en schoolwebsites. Social Schools wordt door honderden scholen succesvol ingezet om ouders, leerkrachten en kinderen te laten samenwerken aan beter onderwijs. Ook voor het nieuwe schooljaar gaan we een sterke groei doormaken. We hebben er zin in! Het product ontwikkelt zich in hoog tempo. Dit in nauwe samenwerking met... Hoog Catharijne, Moreelsepark 65, 3511 EP Utrecht, Nederland https://www.socialschools.nl/socialschoolsseminarsutrecht noreply DD-MM-YYYY
  • iedereen (publiek zichtbaar)
Door Ivo Wouters 310 dagen geleden
seats2meet
Hoog Catharijne, Moreelsepark 65, 3511 EP Utrecht, Nederland
22-02-2017 09:00
22-02-2017 12:00
https://www.socialschools.nl/socialschoolsseminarsutrecht

Introductie

Social Schools BV is een toonaangevende en snelgroeiende speler in het primair onderwijs. De scholen kennen ons van onze eigentijdse oudercommunicatie oplossing en schoolwebsites. Social Schools wordt door honderden scholen succesvol ingezet om ouders, leerkrachten en kinderen te laten samenwerken aan beter onderwijs. Ook voor het nieuwe schooljaar gaan we een sterke groei doormaken. We hebben er zin in! Het product ontwikkelt zich in hoog tempo. Dit in nauwe samenwerking met onze gebruikers en met kennispartner de Radboud Universiteit, onder begeleiding van Professor Eddie Denessen. 

Ontwikkelingen

Ook dit jaar lanceert Social Schools verschillende nieuwe ‘grote’ functionaliteiten. Een belangrijke nieuwe ontwikkeling voor 2016 is de module bovenschoolse kennisdeling, waarmee we de samenwerking tussen leerkrachten faciliteren binnen de Social Schools community. Verder lanceren we na 2 jaren van onderzoek en gesprekken met leerkrachten, ouders en kinderen (Tromgeroffel, Trompetten) het digitaal kind-portfolio. Het biedt kinderen een plek om hun talenten inzichtelijk te maken en nog veel meer. Leer hier meer over het portfolio: http://www.socialschools.nl/news/2016/7/7/samenwerken-aan-beter-onderwijs-het-leerlingportfolio

Seminar

We strijken wederom neer op de prachtige locatie ‘Seats2Meet’ op Utrecht Centraal Station. Social Schools Seminars biedt haar bezoekers in een korte tijd (2,5 uur) een mix van kennis, inspiratie en kansen. De Keynote speaker wordt binnenkort bekend gemaakt. Daarnaast zijn er 2 breakout-sessies waar bezoekers de keuze kunnen maken uit 2 workshops van 30 minuten. 

Breakout sessies

Tijdens de breakout sessies geven we deelnemers de mogelijkheid om meer te leren over de producten van Social Schools. De workshops worden geleid door het Social Schools team en gebruikers van Social Schools. Het zijn korte sessies van20-30 minuten. Je kunt de keuze maken uit: 

  • Schoolprofilering via de website en social media
  • Oudercommunicatie, waarom is het belangrijk en hoe ondersteunt Social Schools hierin
  • Een digitaal kindportfolio, hoe ziet de omgeving eruit en wat zijn de mogelijkheden
  • Bovenschoolse kennisdeling, hoe zorg ik ervoor dat leerkrachten kennis en kunde met elkaar delen binnen de school en de stichting?
https://www.socialschools.nl/socialschoolsseminarsutrecht
gratis