Betekenisvol onderwijs

Betekenisvol onderwijs

Over betekenis van je docentschap

Young & Rebel

  • Zet in mijn agenda
    11-05-2017 14:00:00 11-05-2017 17:00:00 Europe/Berlin Young & Rebel   Donderdagmiddag 11 mei gaat de geschiedenis in als een van de meest rebellerende events op het gebied van werken met purpose en lef. Een aantal rebelse ondernemers komen vertellen over hoe zij purpose brengen in hun werk, hoe zwaar dat soms is, maar ook wat het brengt. Verder gaan we met elkaar in gesprek over hoe je dat voor elkaar krijgt: zingeving brengen in je werk. Met Young & Rebel in samenwerking met Purpose Recruitment richten we ons bewust op de nieuwe generatie jonge... noreply DD-MM-YYYY
  • iedereen (publiek zichtbaar)
Door Ron van Es 337 dagen geleden
11-05-2017 14:00
11-05-2017 17:00

 young and rebel-4.png

Donderdagmiddag 11 mei gaat de geschiedenis in als een van de meest rebellerende events op het gebied van werken met purpose en lef. Een aantal rebelse ondernemers komen vertellen over hoe zij purpose brengen in hun werk, hoe zwaar dat soms is, maar ook wat het brengt. Verder gaan we met elkaar in gesprek over hoe je dat voor elkaar krijgt: zingeving brengen in je werk.

Met Young & Rebel in samenwerking met Purpose Recruitment richten we ons bewust op de nieuwe generatie jonge professionals. Juist jonge professionals willen met hun werk van betekenis zijn en kunnen daardoor organisaties verder brengen. Wij herkennen dat verlangen van jonge professionals en brengen hen verder.

Meer informatie over Young & Rebel en dit event.

Meld je hier aan.