Workshop: Filmen en bewerken

 • Zet in mijn agenda
  12-07-2017 10:00:00 12-07-2017 17:00:00 Europe/Berlin Workshop: Filmen en bewerken        Linlin van Lonkhuyzen is ruim 15 jaar actief voor televisie en online media. Als regisseur werkt zij voor o.a. de Avro, Rtl en KRO aan Kinderziekenhuis, de Huisartsenpost & tijd voor Max. Ook werkt zij mee aan online campagnes voor de Brandwonden Stichting, het Rode Kruis en de gemeente Amsterdam. Als AV specialist in hart en nieren geeft Linlin enthousiast les over video en nieuwe media, op scholen en bij bedrijven van PO tot Hogeschool. Bij DIW... noreply DD-MM-YYYY
Door Alexander Bos 356 dagen geleden
12-07-2017 10:00
12-07-2017 17:00

      

Linlin van Lonkhuyzen is ruim 15 jaar actief voor televisie en online media. Als regisseur werkt zij voor o.a. de Avro, Rtl en KRO aan Kinderziekenhuis, de Huisartsenpost & tijd voor Max. Ook werkt zij mee aan online campagnes voor de Brandwonden Stichting, het Rode Kruis en de gemeente Amsterdam. Als AV specialist in hart en nieren geeft Linlin enthousiast les over video en nieuwe media, op scholen en bij bedrijven van PO tot Hogeschool. Bij DIW Academy gebruikt Linlin haar ervaringen voor een op de praktijkgericht video workshop in het kader van 21e eeuwse vaardigheden.

 

Tarief: € 150,-

image Linlin van Lonkhuuyzen

Reacties

Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:
  • Anda van Riet
   Anda van Riet 212 dagen geleden

   hallo Linlin,

   zou je mij wat meer kunnen vertellen hoe de dag eruit ziet. Ik geef nml beeldende vorming en ckv en wil met mijn leerlingen flimpjes maken en leren monteren. Bijvoorbeeld met een ipad of met een digicamera. 

   Geef je deze workshop altijd in Amsterdam? Ik woon in Middelburg, dus zou het handig zijn iets dichter in de buurt.

   vriendelijke groet Anda van Riet

   a.vanriet@odyzee.nl